top of page

Over ons

Wij bouwen dromen samen met u!

Bouwbedrijf Kambier heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende en veeleisende projecten. Van een aan- of verbouw tot en met de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Onze gemotiveerde, goed opgeleide en ervaren medewerkers zien iedere klus als een uitdaging. Voor Bouwbedrijf Kambier zijn kwaliteit en maatoplossingen de regel, geen uitzondering. 

Samen met u zoeken we bouwkundige en financiële maatoplossingen. We denken actief en creatief mee over indeling, vormgeving en functionaliteit.  Zo slagen we er als Bouwbedrijf Kambier keer op keer in om een project meerwaarde te geven.

Bouwbedrijf Kambier neemt het woord ''Bouwbedrijf'' serieus, wij zijn geen aannemer, die maar een project ''aanneemt'' wij blijven voor- en mee- denken met onze opdrachtgevers om tot het  gewenste resultaat te komen. Duidelijke communicatie van alle betrokken partijen is hierbij van groot belang, we kunnen immers geen gedachten lezen. Om alle partijen duidelijk te informeren zijn wij van mening dat korte, complete en duidelijke technische omschrijvingen, begrotingen en visuele tekeningen hierbij helderheid geven. Bouwbedrijf Kambier ontzorgt de opdrachtgever door de centrale plek te zijn van communicatie en aansturing, zo weet u altijd met wie u te maken heeft en regelen wij het verder op de achtergrond.  ​

Motto bouwbedrijf Kambier Koudekerke Walcheren Vlissingen

Motto

Doelgericht, vooruitstrevend, proactief, oplossingsgericht en luisteren vóór denken en doen.

Team

Bouwbedrijf Kambier bestaat uit circa 30 medewerkers in de volgende functies; administrator, calculator, tekenaar, projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder, metselaar, timmerman. Als allround-team staan wij achter elk project en maken we uw bouwwensen tot een succes. 

Team bouwbedrijf Kambier Koudekerke Walcheren Vlissingen
bottom of page