top of page

Module bouw

Stel zelf samen!

Module bouw is een resultaat van jarenlang ervaring in het ontwerp en bouw proces.

Onze module bouw is er op gericht u een goede basis te geven van waaruit u eventueel uw persoonlijke aanvullende wensen kenbaar kunt maken.

Binnen onze module bouw tool willen wij u de vrijheid en keuze mogelijkheid geven, tegelijkertijd proberen wij zo duidelijk en goed mogelijk te laten zien wat u krijgt.

 

Wat is module bouw bij Bouwbedrijf Kambier?

Bouwbedrijf Kambier werkt aan modulerende bouw. ​Naast alle maatwerk opdrachtgever gerichte mogelijkheden die wij altijd al gedaan hebben zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ontwerpen. Dit doen we door te kijken naar transport, bestel hoeveelheden/afmetingen en prijs/kwaliteitsverhoudingen binnen de bestaande regelgevingen en beschikbaarheid. Door hier mee bezig te zijn krijgt u bij Bouwbedrijf Kambier altijd meer waarde en levensduur voor uw geld! Een module product bij Bouwbedrijf Kambier is bedacht vanuit de optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid en de diverse mogelijkheden.

Onze module tool is een aanvulling op het maatwerk dit blijft dan ook nog steeds mogelijk bij ons, zelfs als u een module product bij ons kiest. Module bouw is uiteindelijk opgericht om het ontwerp en bouw proces te versoepelen.

Kijk hieronder verder voor de beschikbare modules.

Berging Prefabricage Module Bouwbedrijf Kambier Koudekerke Walcheren Middelburg Vlissingen

Een ruime berging aan mogelijkheden..

Een 3D afbeelding van een moderne berging

Verlenging van uw woongenot..

Nieuwbouw bouwbedrijf Kambier Koudekerke Walcheren Vlissingen

Niet gevonden wat u zocht? Of heeft u al een ontwerp?

Vraag een kennismakingsgesprek aan
we bespreken het graag samen!

bottom of page